Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Protection

MyFreeCopyright.com Registered & Protected

sâmbătă, 18 decembrie 2010

News

Niko a scris prima parte din one-shotul : Rapita de piratul inimii mele
Il puteti citi aici

"I don't care" -ficul scris de mine :D
Bella e fata populara a licelui Forks ,are tot ce isi doreste biatetii care si-ar da oricand “viata “ pentru ea , prieteni care practic o venereza gata de orice sacrificiu pentru ai satisface poftele . Dar ea se indragosteste de cel mai nepopular baiat din liceu ,Edward .

Dar din pacate nu poate avea si poularitate si sa fie in acelasi timp cu baiatul pe care il iubeste ,e nevoita sa aleaga . Ascultand-si inima si crezand ca face alegerea potrivita il alege pe Edward suportand din partea tuturor prieteniilor umiliri si jigniri .

Timpul trece totul e perfect pana cand in peisaj apare Jake ,un tip popular amator de petreceri ,bautura si mai ales fete . Jake devine cel mai bun prieten al lui Edward astfel ca el nu face aceiasi alegere ca Bella si prefera distractile si poularitate , renuntand la orice relatie cu fata care candva spunea ca este cel mai important lucru din viata lui . Curand are tot ce isi doreste ,inclusive bucuria de-asi bate joc de oricine oricand are chef .Astfel ca prima victima devine Bella . Sigura ,lipista de popularitate si mai ales prietenii . Ce credeti ca se va intampla cu ea , va reusi sa faca fata tutror sau in curand va ceda ? Veti afla doar citind .

Puteti citi aici primele patru capitole

Venerutza scrie ficul "O Alta Poveste Care Trebuie Spusa " aici gasiti primele 25 de capitole .

Hello all ,iata si prima postare .Imi pare rau ca sunt atat de putine ficuri doar ca nu am primit prin e-mail nimic .Va rog inca o data ;) trimiteti continuarile sau ficurile noi pe adresa :deea_blue_eyes97@yahoo.com.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Faceti Cautari Pe Blog