Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Protection

MyFreeCopyright.com Registered & Protected

miercuri, 7 aprilie 2010

Fic-uri noi

=> Diana scrie fic-ul "Binele si raul"....il gasiti AICI

rezumat:Acum cateva sute de ani s-a nascut un baietel, mama sa numindu-l Edward… odata cu trecerea anilor baiatul a ajuns la varsta frageda in care credea ca totul se poate face, dar nennorocirea care s-a abatut asupra l-a facut sa vrea o putere mult mai mare…asa ajungand sa faca un pact cu Diavolul, oferindu-i nemurirea si toata puterea pe care si-o dorea in schimbul sufletului lui. Dar ce s-ar intampla peste sute cand si-ar gasi sufletul pereche si vrea sa renunte la tot?? Ar putea el sa va trebui sa o paraseasca si sa-si continue cursul vietii singur?? va putea sa-si posede din nou sufletul, da’ mai presus de toate sufletul pereche il va accepta??

=>Yarinn scrie fic-ul "Cum a vrut destinul" si il gasiti AICI.

rezumat:La 50 de ani de la despartire, Edward hotaraste sa se intoarca in Forks, insa in locul batranicii pe care astepta sa o intalneasca, a gasit pe altcineva… o alta Bella. Ce se intampla cand destinul isi urmeaza cursul stabilit, impotriva vointei tale?!(sunt scirse 10 capitole)



=> ce s-ar fi int daca edward s-ar fi intalnit cu bella intr-un loc public, noaptea, simtindu-i mirosul ar fi cedat ar fi omorat-o? aflati fic-ul scris de Strumphik...fic pe care il gasiti AICI

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Faceti Cautari Pe Blog