Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Protection

MyFreeCopyright.com Registered & Protected

vineri, 16 aprilie 2010

Fan Ficuri

Noi:

Oana scrie fan ficul "Mi sol entre millones de estrellas".Citez:



Buna am si eu un nou fan fic se numeste "Mi sol entre millones de estrellas" uite si rezumatul 

"Bella este o mare pediatra din Los Angeles se muta in Settle cautand sa lase in trecut o casatorie nereusita care a cauzat doar durere , intre timp marele chirurg oncolog Edward Cullen infrunta abandonul sotiei si se afla pus in fata unei teme interesante si anume sa aiba grija de micuta Millie de doar 2 luni si in acelasi timp de a infrange competitia care tocmai a venit in spitalul sau amenintand postul sau de sef al rezidentilor.Drumuri separate sau drumuri incrucisate????…..ramane doar de vazut…(sunt toti oameni)"
 Alesca scrie fan ficul "A New Love".Citez:
 Bella este o fata normala are tot ce isi doreste.Dar ce se intampla cand destinu ii ia iubirea?Oare va reusi Bella sa isi revina si sa iubeasca pe alt cineva? Veti afla incontinuare!!!

Niko[2] scrie ficurile:

Crazy Love.Citez:
 

Nyko love Twilight: Ea tupeista,el tupeist,amandoi se urasc de moarte….dar de la ura la dragoste nu e decat un singur pas….asta se intampla intre Bella Swan o fata de bani gata care se lafaie in bani…dar nu e genu de ptipoanca a liceului si intre Edward Cullen playboyul scolii bininteles la fel de bogat dar fara fite.


Amandoi se urasc si asta continua sa faca pana intr-un final can prind circumstante total neobisnuite se indragostesc unul de celelalt.


Crystal Heart.Citez:
 

 Emma se muta in bucuresti dupa ce sufera din cauza unei despartiri….apoi la cateva zile se intoarce in tara fratele ei..care nu vine singur ci cu prietenii lui,actorii din Twilight,Emma ajunge sa se imprieteneasca cu toti sa joace intr-un film cu Rob si pana la urma sa se indragosteasca unul de celelalt….dar oare dragostea lor se va mentine pe viitor?


I want my life back to normal(cel mai vechi).Citez:

,droguri,tigari,strazi cu tot felul de pusti ce au luat-o pe o cale gresita…ce au ales sa ia in brate bautura si drogurile decat sa isi asclute parintii….sau copii ce au parinti denaturati ce nu le pasa de viata copilului sau copiilor lor care au lua-to pe calea bauturii si a drogurilor aiki la periferia orasului Vancouver sa nascut o fata pe nume Sarah ce mai tarziu avea sa salveze orasul de la pieire

Deea traduce ficul "Te voy a dar calabazas".Citez:
 Bella şi Edward se văd obligaţi să se căsătorească şi să trăiască un an împreună pentru a putea folosi o moştenire. Ce se va întâmpla dacă amândoi sunt încăpăţânaţi si par să se urască? Va putea dragostea să se infiltreze în plină bătălie?

Continuari(una:)))

 Gaby a tradus doua capitole din "Love in the force" si are un mic anunt de facut.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Faceti Cautari Pe Blog