Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Protection

MyFreeCopyright.com Registered & Protected

duminică, 4 aprilie 2010

Fan Ficuri

Niko a scris capitolul 21 din "Un suflet chinuit" aici.

Eu am tradus capitolul 17 prima parte din "El sueno de Crepusculo" aici.[Insfarsit si promit ca partea a doua va veni mai repede..n-am teme pe vacanta:D]

Ch3rryKidoo scrie ficul "Cantec de lebada".Pana in prezent are un capitol si il gasiti aici.
Bella este o fata orfana care locuieste cu matusa sa. Intr-o zi la scoala sa isi face aparitia un baiat misterios pe nume Edward Cullen. Acesta, este retras nevorbind cu nimeni. Insa, Bella ii astiga increderea si prietenia. Insa Bella isi da seama ca ea simte mult mai  mult decat prietenie pentru Edward. Acesta are aceleasi sentimente insa, amandoi sunt prea timizi pentru a recunoaste.
Va putea oare ca iubirea dintre cei doi sa fie mai puternica decat destinul si decat secretele intunecate din trecutul lor?


Irina scrie fan ficul "Ultimele pagini". Pana acum are doua capitole pe care le gasiti aici.
Dupa ce Bella este parasita de Edward sufera foaarte mult,dupa ce trec 13 ani ea ramane insarcinata cu David un baiat  pe care l-a cunoscut in vacantele pe care le petrece la mama ei,este parasita de David si este nevoita sa-si creasca fata singura.Trec inca 17 ani iar Edward se intoarce dar prea tarziu deoarece Bella moare de cancer.Dar fata Bellei,Elise il cunoaste pe Edward si se indragostesc chiar daca vampirii au o saingura iubire adevarata.

Tot Irina scrie ficul "Intr-un amurg de toamna" aici.Pana in prezent are 5 capitole pe care le gasiti aici.
Christina este o cersetoare locuieste si statia de metrou,ea il salveaza pe Andrew care incearca sa se omoare.Dupa acest incident se reintalnesc si incet,incet se indragostesc.

Prietena ei,Lidia,scrie fan ficul "Capcana Dragostei".Il puteti citi aici.
Edward,un baiat mai arogant se muta din Miami in Forks unde o intalneste pe Bella,o fata simpla care nu cunoscu-se niciodata dragostea.
Edward este imediat fermecat de Tanya,si crede ca este indragostit de ea dar nu o cunoaste cu adevarat.Nu o observa pe Bella,decat pentru a-si atinge scopul,acela de a obtine atentia Tanyei si se foloseste de ea.
Prefacandu-se iubiti desi ei se urasc incep sa se cunoasca cu adevarat si descopera ca aparaentele sunt inselatoare.Ce vor face acum?

Tot Lidia scrie ficul "Sfarsitul are un nou inceput".Ficul il puteti citi aici.
Cum ar fi daca viata ta ar ajunge la final?Cum ar fi daca finalul vietii tale ar fi inceputul unei alteia?Ai putea sa lasi totul in urma pentru a o lua de la capat?Bella Swan a trait toata viata inauntrul familiei Cullen si a fost fericita pana cand a cunoscut adevarata lume a vampirilor.Pentru binele singurei ei familii a decis sa isi sacrifice viata.
Dar inainte ca viata ei sa ajunga la sfarsit aceasta cunoaste un nou inceput,cunoaste iubirea cu Edward.Va reusi Bella sa faca alegerile corecte?


P.S.:Cam atat ...si le multumesc fetelor pentru ca au vrut sa le postam ficul;)

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Faceti Cautari Pe Blog