Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Protection

MyFreeCopyright.com Registered & Protected

joi, 8 aprilie 2010

Adancuri neelucidate by Bibby-Ellen

Bibby-Ellen a inceput un fan fic minunat!!!Deci eu l-am citit si va spun ca e superb...am si inceput sa plang:)).Infine aici e vorba despre Bibby-Ellen nu despre mine.


Noul fic a lui Bibby-Ellen se numeste "Adancuri neelucidate".Primul capitol care apropo e minunat,"Durere" il gasiti aici.
O actiune desfasurata dupa New Moon.
Bella, Edward si Alice  reusesc sa treaca de “vizita” facuta in Volterra. Votul ramane acelasi. Bella va fi transformata in vampir dupa ce va termina liceul. Totul pare linistit si sigur, dar ce se intampla daca Volturii nu sunt chiar atat de relaxati? Ce se intampla daca acestia vor sa fie siguri ca Bella va fi transformata si mai mult, ca aceasta va ajunge in clanul lor? Micuta si periculoasa Jane, devine extrem de puternica. Ea poate sa controleze orice minte indiferent de departare. Aceasta intra in mintea lui Edward si ii “sopteste” ca totul se poate termina cat ai clipi-in sensul rau al cuvantului-profitand de dorinta acestuia de a o lasa pe Bella o fiinta umana.
Edward ajunge in Volterra impreuna cu familia sa. Bella ramane in Forks gandindu-se in continuu daca Edward a plecat de buna voie sau obligat de fortele Volturilor. Ea nu inceteaza sa alerge dupa indicii, simte o dorinta arzatoare de a sta langa vampiri si are permanent vise de legatura cu Aro.  Totul se schimba:lumea Bellei, sentimentele, puterile, fiintele umane.


P.S.:Ficul merita citit...va spun eu!

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Faceti Cautari Pe Blog