Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Protection

MyFreeCopyright.com Registered & Protected

duminică, 27 februarie 2011

Nou ;)


Beky a pus capitolul 6 din "What if"

Lelkem scrie un nou fan-fic "Suflete zbuciumate"
Rezumat:Edward Cullen este un barbat care s-a despartit de logodnica lui infidela inainte cu 2 zile ca aceasta sa ii cunoasca parintii. Pentru ca avea nevoie de o fata sa o prezinte acasa ca sa poata intra in posesia averii lasata de bunici ajunge intr-un club. Acolo o intalneste pe Isabella, cea mai frumoasa animatoare si ii propune o afacere:

“Oricine ai fi, te iau, nu-ti cer nici un fel de socoteala despre trecut, raspunzi doar pentru viitor!”
Gasiti primul capitol aici.

Si Deea a inceput sa lucreze la un nou fic "Love like a drug"
Rezumat::Droguri, razbunare, dragoste, mister, nebunie, tristete si orice pot condimenta viata unor adolescenti. Drama si romantism imbinate intr-un perfect abient de durere si iubire. Personaje multe, fiecare cu povestea si durerea lui, fiecare cu dragoste lui. Obsesii criminale si iubiri inocente, ce se pot naste in interiorul unui liceu de arte. Poate un nou venit in oras sa invie amintiri si sa creeze mai multa suferinta? In inima New York-ului, oras plin de sine, unde noptile sunt mai albe ca zilele, se naste o poveste nestapanita de iubire si ura care vor da nastere unor sentimente nemaivazute. Kristal si Danyel o iubire pura sau o ura incontrolabila?
Puteti vedea cum arata personajele aici .

Va rog sa scuzati lipsa mea ,am fost destul de ocupata in ultimul timp ,dar astept prin e-mail continuarile sau ficurile noi . Deea:-*

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Faceti Cautari Pe Blog