Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Protection

MyFreeCopyright.com Registered & Protected

luni, 17 ianuarie 2011

Numai ficuri noi :D:D

Cap 20 din "Foc si Gheata" -aici
Si un nou fic scris tot de Adia se numeste "Lumi paralele: Cavalerii morţii"
Rezumat :
Viaţa merge înainte, dar nu de fiecare dată aşa cum ne-a dori noi. De multe ori, drumurile diferă, dar rezultatul este acelaşi. Dar ce faci când descoperi că noi alianţe plănuiesc să te dărâme? Vei putea oare să laşi totul deoparte şi să faci noi grupări, pentru a-ţi proteja viitorul? Ce te faci când cei mai aprigi duşmani ai tăi nu sunt atât de morţi pe cât credeai? Mai poţi scăpa din ghearele morţii?
Puteti citi aici

Deea scrie "My Passion" :
Rezumat:Sa fi pe locul doi, sa lupti pentru ce nu e al tau, e oare de folos? O poveste necomformista , care trece peste orice regula ii cuprinde pe Edward si Bella . O pasiune mai puternica decat moartea, o flacara care arde neputand fii stinsa de nimeni, care nu se opreste pana ce nu mistuie tot sufletul. Cum poti scapa din jocul pasiunii si al dragostei? Oare pasiune si dragoste sunt sinonime, sau sunt total diferite si ai nevoie de doua persoane in viata ta? Edward incearca sa diferentieze iubirea de pasiune

Aici puteti citi ficul

Oana scrie : "Avisionstainedwithred"
Rezumat :Inca de cand m-am nascut, am vazut numere si am avut viziuni. Ele imi spuneau cand si cum va muri o persoana. Era normal sa vad lucrurile acestea deasupra capetelor oamenilor. Pana cand i-am intalnit pe EI. EI nu aveau numere. Pentru ei… nu puteam sa vad nimic.
Aici

Ramo scrie "Sunrise"
Rezumat:Este o drama romantica cu mici accente de comedie. Isabella Swan( Bella ) il reintalneste pe Edward Cullen la reuniunea clasei din liceu. Acesta era impreuna cu Victoria, o roscata superba. De asemenea, Bella este impreuna cu Jacob Black. Dupa multe peripetii Bella si Edward ajung foarte apropiati. Oare ce se va intampla in continuare? Nici chiar eu nu stiu, urmeaza sa vedem impreuna ce le rezerva viitorul.
Aici

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Faceti Cautari Pe Blog