Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Protection

MyFreeCopyright.com Registered & Protected

miercuri, 4 august 2010

Iubirea poate schimba orice -by BB&Gaby.

Eu,BB,si Gaby,admin al blogului,ne-am gandit sa scriem un fan fic.Atata am amanat inceperea lui,dar pana la urma minunea s-a intamplat.Bineinteles ca nu v-am anuntat din timp:))

Ficul se numeste "Iubirea poate schimba orice".Rezumat:

Edward Anthony Masen Cullen.Cel mai batran si puternic vampir,dar totodata,ultimul vampir.Are aproape 10.000,dar a fost foarte inteligent si agil pentru a se ascunde de vanatori.Asa a ramas el in viata.

Cand implinea 10.001 ani,el se muta in Forks,unde incepe liceul.Acolo se intalneste cu o fata a carui sange il atragea foarte mult,dar cel mai mult il atragea aspectul si comportamentul ei.El afla ca ea,Bella Marie Swan,are puterea de a transforma vampirii in oameni,dandu-le viata pe care au pierdut-o.

Ce va face Edward,acesta fiind indragostit de ea si ea de el?Va fugi departe si va trai in continuare incercand sa uite de ea?Sau va ramane cu ea renuntand la eternitate?

Fan ficul il gasiti aici.
Pana acum are prologurile din ambele P.O.V-uri.Cititi si anuntul de pe prima pagina pentru a va lamuri...hmm...comentati si spuneti-le mai multor persoana,care,probabil nu viziteaza acest blog,de fan ficul nostru.

Kisses

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Faceti Cautari Pe Blog