Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Protection

MyFreeCopyright.com Registered & Protected

joi, 12 august 2010

Continuări

Teodora a tradus capitolul 3 din Taken.

Ramonix şi Diana scriu fan ficul "Jurnalul unei vieţi colorate":

Nu ma asteptam deloc ca viata sa ia o astfel de intorsatura. Nu ma asteptam sa se intample ce s-a intamplat. Nu ma asteptam la nimic. Dar intr-un fel ma simteam imuna, si proasta. Incercam degeaba, dar de ce nu imi iesea? Pentru ca eram ceea ce eram: o cersetoare. Pana m-a salvat el! Mda, preferam sa nu…
Intr-un fel, e tot o experienta, o greseala in plus. Dar eu tot Bella sunt, si Bella raman, asta daca nu ma schimba ei intre timp! Cine isi putea imagina ca schimbarea asta imi va aduce dusmani? Sau poate dusmanii mi-au adus aceasta schimbare… Bleah…!”

Bella Swan, o cersetoare, ca toate celalalte, este adoptata de un om bogat si bun, dar aceasta bunatate, ii adduce iubire, dar si ura, pe care nu o cunoscuse niciodata.



Inna şi Marty au început un fan fic numit "A smile after all":
Bella este cea mai populara fata din liceu, asta inainte  ca parintii ei sa aibe un accident, care le-a provocat moartea. Cel mai rau lucru este ca ea se simte vinovata, fiindca ea a supravietuit , iar parintii ei au murit. Se apuca de baut si de consumat droguri. Il foloseste pe idiotul de Mike, acesta nedandu-si seama ca ea il inseala mereu.
Edward este un baiat singuratic si trist, de cand mama lui a murit de cancer. Acesta isi petrece toata ziua cantand la pian, deoarece asta i-a mai ramas de la moartea lui Esme.
Edward si Bella nu stiu unul de existenta celuilalt, desii sunt colegi la ora de biologie.Acestia au de facut un proiect impreuna timp de o luna, iar dupa o saptamana ajung la concluzia ca nu se suporta.
Cum se vor intelege ? Vor termina proiectul ? Asta ve-ti afla, doar citind A smile after all.

Marty a scris capitolul 16 din "Un nou început".

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Faceti Cautari Pe Blog