Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Protection

MyFreeCopyright.com Registered & Protected

miercuri, 23 iunie 2010

Never Forget You're First Love, Caderea Ingerilor si Viata pe Tocuri

Ilinca scrie ficul Never Forget You're First Love
Rezumat: Dupa nasterea lui Renessme, Bella si Edward se despart din cauza plecarii Bellei impreuna cu fiica sa .Dupa un secol de distanta in viata Bellei si a lui Renessme apare un personaj care le incurca vietile. Ce se va intampla in continuare ramane de vazut.

Aici gasiti primul capitol.

Nikki si Diana scriu Caderea ingerilor
Rezumat: Sunt impreuna de mult timp,Larisa si Chad sunt un cuplu grozav,sau asa zic unii.Tin mult unul la altul,le sunt fideli unul altuia,sau asta zic ei,poate chiar exista iubire intre acestia,dar numai ei stiu adevarul.Cand apare in joc un alt baiat pentru Larisa,viata lor se schimba.Se dovedeste ca este cel mai bun prieten al lui Chad,cuplul ia intorsaturi ciudate,si Kevin este hotarat sa lupte pentru ceea ce isi doreste.
5 capitole aici

Nikki scrie Viata pe Tocuri
Despre:
Cassie Holmes,o tanara de doua zeci de ani,o tanara orfana care ajunge in mainile unui necunoscut,Matt.De la varsta de 16 ani a facut numai ce i-a zis el.Si-a inceput “cariera” intr-un bar,dansand la bara,cu frica de a nu fi iar maltratata de el.La varsta majoratului,varsta pana la care nu se atinsese de ea.Ordinele ii erau stricte si dure,fara niciun pic de mila care trebuiau respectate,pentru ca acest tip isi tine promisiunile legate de moarte.De la cei 18 ani,a facut-o “cadou” multor persoane,care s-au jucat cu ea,au manipulat-o,dar niciodata nu au aparat-o.Nu are nicio prietena,este pe cont propiu,asta pana cand destinul o aduce in mainile lui.
Ce se va intampla cu viata ei?Isi va gasi oare familia?Veti afla numai daca veti citi Viata pe tocuri-o fata obligata sa se prostitueze.
Cu tot respectul s-ar putea sa considerati o poveste foarte indecenta si nu o recomand persoanelor sub 12-13 ani…pentru ca s-ar putea sa fie foarte dureroasa.
Aici gasiti primele 5 capitole

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Faceti Cautari Pe Blog