Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Protection

MyFreeCopyright.com Registered & Protected

sâmbătă, 12 iunie 2010

Mai vedem noi, Cullen! - Bibby Ellen

Sunt sigura ca aproape toti o stiti pe Bibby, si ea s-a hotarat sa inceapa un al treilea fan fic, numit sugestiv "Mai vedem noi, Cullen!". Aflati detalii despre el mai jos:

Mai vedem noi, Cullen!

Alice si Bella sunt cele doua surori Swan. Sa vorbim mai intai despre actiune. Ele doua impreuna cu parintii treiesc, practic, in Forks-Washington (asa spune Alice). Dar datorita priceperii inegalabile a doctorului Swan, sunt nevoiti sa se mute in uriasul New York. Mda, o familie plina de bani!

Odata ajunsi acolo, muuuulte se vor schimba.

Revenind la personajele noastre.

Alice e in prim plan. Ea este o tipa vesela si energica pana la Dumnezeu! Iubeste sportul, e foarte baietoasa, uneori rebela, dar si o prietena buna. Uraste fitosii si din aceasta cauza, nu ii surade ideea mutarii intr-un asemenea oras-metropola. Are un caracter puternic si intotdeauna stie ce vrea.

Bella este o fata simpla si foarte frumoasa. Desteapta si mereu ascultatoare. Chiar daca pare opusul lui Alice, se intelege nemaipomenit de bine cu ea. Fetele se iubesc enorm de mult.

…Ajung in New York etc etc.

Se alege cel mai bun liceu pentru tinerele domnisoare. Acolo apare domnul Cullen, zeul scolii evident. O place pe Bella din prima, dar cu timpul va ajunge sa-si dea seama ca nu simte doar atractie fata de ea…

Si asa Alice fierbe vazand tentativele lui Edward in a o agata pe sfioasa Bella. Fierbe si ii jura razboi zeului scolii, strigandu-i la minut “Mai vedem noi, Cullen!”

Asadar, daca va incanta tema, nu ezitati sa dati clic aici pentru a citi primele 2 capitole

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Faceti Cautari Pe Blog