Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Protection

MyFreeCopyright.com Registered & Protected

joi, 8 aprilie 2010

FanFicuri

Continuari:

Anda a publicat capitolul 17 din "Ironia sortii" aici.Stiu,stiu,stiu...l-am mai postat o data,dar s-a incurcat si a uitat de capitolul 13 asa ca a trebuit sa le schimbe:).Tot Anda a postat capitolul 8 din "Fluturele noptii" aici.

Gaby a tradus capitolul 9 din "Love in the Force" aici.

Paper Doll si Deea005 au postat capitolul 9 din "O viata in doi" aici.

Irina a scris capitolul 3 din "Ultimele pagini" aici.

Darya a scris capitolul 6 din "Viata de vedeta" aici.

AnNy a tradus capitolul 15 din "Easy as breathing" aici.Tot ea a postat capitolul 3 din "Bordering Dusk" aici.Si a transcris capitolul 3 din "Imbratisarea in amurg de Sandra Brown" aici.

Ficuri noi:


Mary scrie ficul "Doua iubiri".Primul capitol il gasiti aici.
“Intre inchipuire si realitate se ivesc goluri care trebuie umplute pe loc.Uneori insa,se deschide o adevarata prapastie si n-ai cum s-o umpli.Atunci fapta ramane neimplinita,suspendata in aer.Inchipuirea tese simplist,in linii mari,fara a vedea detaliile care de multe ori sunt mai importante decat principalul.”
Sunt prieteni din copilarie.Ea il iubeste ,el o iubeste,insa numai ei stiu asta.Ce se va intampla cand o noua iubire se va sadi in inima Bellei ?Oare va renunta la iubirea pe care i-o poarta lui Edward si o va primi pe cea a lui Emmett? Inima ei poate fi impartita in doua? Ce va face Bella ,acum ca iubeste doi baieti?

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Faceti Cautari Pe Blog